;

SEO er den finjustering, der får din hjemmeside højere op i Google-søgninger

Optimerer du dit indhold og din hjemmeside, kommer du højere op i de organiske søgeresultater i søgemaskiner som Google – det er afsæt for mere relevant trafik og flere konverteringer. 

 

 

Planlæg og eksekvér med analyser og data

Søgemaskineoptimering, eller SEO (search engine optimization) som det også kaldes, er disciplinen, hvor du optimerer dit indhold og din hjemmeside, så du kommer højere op i de organiske søgeresultater i søgemaskiner som Google – hvilket danner grobund for mere relevant trafik og flere konverteringer.


Hos Nexus Ambition arbejder vi struktureret og målrettet for at skabe resultater for dig. Vi arbejder med data og den nyeste viden som en del af vores værktøjskasse.

Vores ambition er, at vi sammen kan nå dine målsætninger ved hjælp af en struktureret og effektiv arbejdsindsats, der tager udgangspunkt i din forretning og dine behov. Vi laver en plan og afviger fra den, når eller hvis der er behov for det.

 

 

Teknik, tekst og links – og meget mere

Den faglige kerne i at skabe de bedste rankings på Google handler om teknik, tekster og indgående links. Men som med meget andet er den rette opskrift, kombination og brug af redskaberne afgørende. Derfor viser analyser, hvor og hvor meget der skal sættes ind. Teknik og tekster handler også om brugeradfærd, loadtid og konverteringsrate: Er det let tilgængeligt for brugeren, bliver de, og konverterer de?

 

 

SEO-samarbejde med stort S

Når det gælder søgemaskineoptimering, er behovet for at samarbejde større end ellers for at lykkes. Vi er vant til forskellige samarbejdsformer, både hvor vi står for mest muligt, og hvor vi i tæt samarbejde med dine interne ressourcer skaber rammer og succes. Uanset samarbejdsmodel er det afgørende med et tæt samarbejde, da tekster er tæt på forretningen, og teknikken er tæt på IT.

 

 

Migreringsprocesser, der ikke må slå fejl

Alt for ofte ser vi virksomheder, der får nyt site og glemmer SEO i processen. Resultatet er en trafikkurve, der styrtdykker mod afgrunden med dertilhørende manglende trafik, salg og leads. Vi sætter en ære i at hjælpe i hele processen, give udviklerne god sparring på det tekniske, UX-sparring på sitearkitekturen og overordnet sparring på SEO ift. forretningen. Så vil du sikre en god proces med sitemigrering uden fald i organisk trafik, står vi klar, så du undgår brandslukning.

 

 

SEO tools

Som et af branchens bedste search marketing bureauer har vi fra tid til anden oplevet, at vores ambitionsniveau overstiger de flestes. Derfor har vi i Nexus Ambition udviklet en række værktøjer – Impersonal.me og Rebutter.me – der udover at hjælpe os i det daglige også kan hjælpe dig – og så er de ovenikøbet GRATIS

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik