Din virksomhed kan hjælpe Eddie og de 199 andre danske børn, der hvert år rammes af kræft

Børnekræft er et voksenproblem.
Børn med kræft har brug for os voksne. Der er børn, der kæmper en kamp, de ikke kan vinde alene. Selvom de er stærkere, end vi aner. Selvom de kan holde til mere, end vi tror. Så er børnekræft et voksenproblem.

Vi voksne skal være en samlet styrke, der holder vores syge børn i hænderne. En styrke, der arbejder for, at børn kan få lovat være børn.
Når vi voksne står sammen mod børnekræft, bliver vi en styrke for børnene. Vores vision er klar;

Børnecancerfonden blev grundlagt i 1995 som en særskilt, koncentreret indsats, da børn rammes af andre og mere aggressive kræftformer end voksne. Formålet er at styrke forskning i diagnostik, behandling af børn med kræft samt mindske senfølger.

Børnecancerfonden er som en lille, selvstændig fon 100 % afhængig af donationer. Vi har brug for din virksomheds støtte for at komme børnekræft til livs og sikre de 85 %, der i dag overlever, at de overlever til et liv uden senfølger.

...

Bliv en del af styrken

Din virksomhed kan gøre en forskel for børn med kræft

Hver 14. dag dør et barn af kræft i Danmark

Børnecancerfonden er den enkeltorganisation, der har finansieret mest dansk børnekræftforskning. Det har vi kun kunne gøre takket være de mange virksomheder, organisationer og privatpersoner, der hvert år har valgt at være en aktiv del af styrken og kampen mod børnekræft.

  • Kræft er den hyppigste medicinske dødsårsag for danske børn over 1 år
  • Siden 1995 har vi uddelt mere end 319 mio. kr. til forskning i børnbekræft
  • I 1993 overlevede 3/4 i dag overlever 6/7
  • Hver anden dag får et barn konstateret kræft
  • Hvert år er 500-600 børn i aktiv behandling for kræft
  • Mere end 50 % af de børn, der overlever, lever med svære senfølger efter den intensive behandling på deres lille krop
Børnecancerfonden+Logo2

Virksomhedsstøtte

I kan støtte børn med kræft på flere måder.

Som virksomhedsstøtte har I mulighed for at hjælpe børn med kræft og samtidig engagere jer på den måde, der passer jeres virksomhed bedst. Børnecancerfonden er 100 % afhængig af gaver og donationer, så alle bidrag gør en væsentlig forskel. Vi indberetter indbetalte donationer til SKAT, på den måde får I fradrag fra jeres donation.

+ 10.000

Når den virksomhed giver en donation på + 10.000 kr. om året, sender vi jer bl.a. et støttebanner som et synligt bevis på jeres engagement i Børnecancerfondens arbejde. Vi oplyser også jeres virksomhedsnavn på vores hjemmeside.

+ 25.000

Ved en donation på + 25.000 kr. om året kvitterer vi bl.a. med et støttebanner samt merchandise efter aftale, som viser jeres engagement i børnekræftsagen. Vi viser også jeres virksomhedslogo på vores hjemmeside.

+ 100.000

I forbindelsen med donation på + 100.000 kr. om året sikrer vi din virksomhed øget synlighed som støtter. Bl.a. via fælles partnerskabsaktiviteter, virksomhedslogo på vores hjemmeside, årsrapport og nyhedsbrev.