;

Lessor lægger fundamentet for vækstrejse

Kunde:

Lessor Group

lessor.dk, danløn.dk


Leverancer:

Digital strategi, Forretningsrådgivning, Data Management
UX/UI design, Marketing Automation.


Udfordring

 

Lessor, kendt for sine fleksible løsninger til løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning, er på en ambitiøs, international vækstrejse. I de kommende år skal en digital transformation af hele virksomheden sikre, at de internationale ambitioner bliver indfriet.

 

Opkøb er også en del af Lessors vækststrategi, og netop det store mix af platforme og interne systemer samt – ikke mindst – organisatoriske kulturforskelle gør på én gang den digitale transformation til en absolut nødvendighed og en kompliceret størrelse.

 

Målsætningen – at skabe en kundecentrisk forretningsmodel – kan lyde enkel. Men der er reelt tale om den hidtil mest omfattende omlægning og investering i virksomheden.

"Forudsætningen, for at vi kan indfri vores vækstmål, er en fundamental digital omstilling, så vi gennem alle faser og kontaktpunkter får et entydigt billede af hver enkelt kunde. Vi skal have 100 procent styr på data, og ikke mindst et nuanceret indblik i, hvad der er kundens behov her og nu, så vi kan levere en relevant og præcis respons."

Henrik Møller

CEO, Lessor Group

Løsning og resultat

 

Med afsæt i Lessors strategiske målsætninger, var vores opgave indledningsvis at afdække, hvad den eksisterende systemarkitektur kunne bidrage med, og beskrive hvilken opgave og hvilke udfordringer, Lessor stod og står foran.

 

Løsningen er blevet en tværgående it-arkitektur med en fælles kundemaster håndteret i CRM, der sikrer integration af data på tværs af produktplatforme og kildesystemer.

 

Lessor og Danløn er i dag langt på rejsen med at sætte kunden i centrum på de digitale platforme. I praksis gennem datadrevet og personaliseret kommunikation, brugervenlig selvbetjening, integration med kundeservicesystem og integrerede dataflows i alle touchpoints på tværs af roller og ansvar.

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik