;

Cloud-baseret database sikrer et effektivt og smidigt dataflow

Kunde:

Ole Larsen

olelarsen.dk


Leverancer:

Konceptudvikling, Projektledelse, CRM og Digitale kundeportaler.


Udfordring

 

I en traditionel og analog branche med mange data har Ole Larsen Transport lagt en offensiv strategi med en målsætning om at være den innovative partner og dermed fremstå endnu mere professionelle overfor sine kunder. I første omgang via en nyudviklet digital kundeplatform. 

Rejsen er delt i tre trin: 1. Digitalisering og kvalificering af data 2. Automatisering af helt eller delvist manuelle processer og endelig 3. Arbejde med data.

 

"Jeg bryder mig egentlig ikke om at tale om en god mavefornemmelse. Men vi er der, hvor vi måske kunne finde et konsulenthus, der er større eller har endnu bredere og dybere kompetencer, men det er helt afgørende for os, at relationerne fungerer, og at vi har en åben og ærlig dialog."

Betina Bøgeskov

IT & Innovations chef

Ole Larsen Transport

Løsning

 

Første step var en kundeportal, hvor Ole Larsen Transports kunder kan bestille og følge deres fragt - uanset device. Portalen er bygget omkring en CRM-løsning som bidrager til at løfte digitaliseringen af en række processer indenfor salg og kundeservice.

 

I tæt samarbejde mellem Nexus Ambition og Ole Larsens digitale team er der lavet et roadmap for de næste skridt i den digitale transformation: CDM (cloud-baseret database) sikrer et effektivt og smidigt dataflow, og en Service Bus leverer grundlaget for realtime data, bygget rundt om best practices inden for event drevet arkitektur.

Resultat

 

Én booking – ét view – skræddersyet til den enkelte kunde med self-service set up inklusiv et utal af opsætningsmuligheder.

Realtime overview inklusive notifikationsmuligheder på alle leverancer.

Alle dokumenter samlet ét sted – fragtbreve, emballage, fakturaer, kontoudtog, kontrakter mv.

Operations rapporter med fokus på værdiskabelse

Mulighed for at koble flere kildesystemer på ud fra en gennemtænkt og gennemprøvet skalerbar arkitektur, der er tilgængelig for alle OLTs systemer.

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik