;

"State of the art" brugeroplevelse og effektivisering af vitale processer

Kunde:

Unilabs

unilabs.dk


Leverancer:

Konceptudvikling, Business Intelligence og
Digitale kundeportaler.


Udfordring

 

Unilabs analyserer prøver og leverer analyseresultater til læger i hele verden. Den eksisterende portalløsning trængte til en visuel opdatering og den bagvedliggende håndtering var kun delvis understøttet digitalt.

 

Unilabs ønskede også langt mere indsigt i data, en moderne "state of the art" brugeroplevelse og effektivisering af vitale processer omkring prøveleverancerne og resultatformidlingen.

Løsning

 

Nexus Ambition har designet og leveret Unilabs nye lægeportal. Portalen er integreret med både interne og eksterne systemer. Portalen leverer en gnidningsløs end2end oplevelse – både for lægerne rundt i verden og for Unilabs medarbejdere.

Løsningens realtime integrationer sikrer, at alle er opdaterede, uanset om det er pickup-tidspunktet hos lægen eller leverance af analyseresultatet online. Samtidig får Unilabs værdifuld indsigt fra Microsoft PowerBi-løsningen, der leverer rapportering fra data på tværs af løsningen.

Resultat

 

Ved at lave en end2end brugeroplevelse, har NexusOne og Unilabs, i samarbejde, sikret en bedre brugeroplevelse for både læger og Unilabs’ medarbejdere, og dermed er spildtiden for alle parter minimeret. Dette resulterer i, at lægerne kan bruge mere tid på deres patienter, og Unilabs’ medarbejdere kan analysere flere livskritiske prøver på kortere tid.

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik