;

Content er brændstoffet i jeres marketing automation

Tag afsæt i jeres kunders livscyklus og brug kombinationen af teknologi, data og kreativitet til at udvikle målrettede kundedialoger. På den måde skaber I relevans i rette tid, på det rigtige tidspunkt og på den bedste måde.

 

 

Specialister i content til marketing automation

Relevant content binder strategi, taktik, indhold og kanalvalg sammen.

I kan bruge os til at udvikle og eksekvere stærke, kreative koncepter, der med afsæt i dybe indsigter om jeres målgruppe sikrer opmærksomhed og involvering.

Vores team er specialiseret i at udvikle content til digitale marketing automation-indsatser.

Udnyt kompetencerne i vores kreative team, når I skal udvikle og eksekvere stærke, kreative koncepter.

Med afsæt i dybe indsigter om jeres målgruppe er I sikret opmærksomhed og involvering, så I når jeres forretningsmål.

 

 

Vi gør arbejdet færdigt

Vores erfarne og kreative kampagne-team eksekverer herefter kampagner på tværs af kanaler og Marketing Automation-platforme.

 

Vi hjælper jer blandt andet med at:

  • Udvikle målrettede og triggerbaserede, digitale kundedialoger, som skaber relevans i rette tid, på det rigtige tidspunkt og på den bedste måde.
  • Omsætte kombinationen af data, teknologi og kreativitet til ny viden, I kan bruge fremadrettet.
  • Binde strategi, taktik, indhold og kanalvalg sammen, så jeres kommunikation bliver direkte og effektiv i jeres kunders livscyklus – gennem automatiserede processer og målrettede budskaber.
  • Optimere jeres kampagner, så I opnår de bedste resultater.

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik