Det gode ved Nexus Ambition er, at vi er gode ved hinanden.

Vi ved godt, at der er rift om de skarpeste, digitale talenter og specialister. For ikke at tale om de bedste kreative ekvilibrister. Derfor passer vi på hinanden i Nexus Ambition. Vi er og vil være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle trives og holder af hverdagen. Vi har store forventninger til hinanden – både fagligt og socialt. Vi arbejder hårdt, men nyder også pausen og dyrker det kollegiale fællesskab.

Nyuddannet udvikler

Vi søger nyuddannede udviklere på kandidatniveau, der brænder for en karriere i konsulentbranchen i en travlt og omskiftelig hverdag...

Stillingstype:

Fuldtid

Frist:

Løbende samtaler og ansættelse

Senior web developer - Umbraco specialist

Vi søger en Senior Umbraco Specialist, der brænder for en karriere i it- og bureaubranchen i en travl og omskiftelig hverdag. Og som gerne vil være en værdsat kollega i en levende og dynamisk virksomhed på en solid og spændende vækstrejse.

Senior konsulent:

Fuldtid

Frist:

Løbende samtaler og ansættelse

CRM Developer

Vi søger en CRM Developer, der brænder for en karriere i it- og bureaubranchen i en travl og omskiftelig hverdag. Og som gerne vil være en værdsat kollega i en levende og dynamisk virksomhed på en solid og spændende vækstrejse.

Konsulent:

Fuldtid

Frist:

Løbende samtaler og ansættelse

Vil du være en del af et talentfuldt hold, hvor der er kort vej fra yngste til ældste og fra junior til senior.

Ansøg Uopfordret

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik