Få hjælp til at kvalitetssikre dine data

Har du de rigtige data i den rette form og kvalitet? Det er forudsætningen for, at marketingplatforme kan eksekvere kampagner og dialogprogrammer på det bedst tænkelige grundlag. For at gøre det nemt, hjælper en suite af selvbetjeningsplatforme, API’er og fuldautomatiserede master data management-platforme dig med at holde styr på alt fra praktisk datavask og -validering til et fuldautomatiseret master data management-program, der overvåger datakvaliteten.

 

 

Få styr på datakvaliteten

Mange glemmer eller nedprioriterer værdien af at have de rigtige data i den rette form og kvalitet – så marketingplatforme kan eksekvere kampagner og dialogprogrammer på det bedst tænkelige grundlag. Hos Nexus Ambition hjælper vi med at få grundlæggende styr på data, øge den generelle datakvalitet og få data til at flyde mellem systemer.

 

 

Automatiseret datavask

Datakvalitet skal dels måles kvantitativt (har vi alle de data, vi har brug for til vores marketingindsatser?) og kvalitativt (har vi korrekte og opdaterede data?). Nexus Ambition tilbyder en lang række automatiserede løsninger til håndtering og forbedring af datakvaliteten af kunde- og emnedata, herunder:

 

  • API’er til datavask og tjek mod fx CPR-registret og Robinsonlisten
  • Selvbetjening af datavask og databerigelse via Nexus Ambitions DataCloud
  • Datavask og kvalitetssikring af leads indsamlet fra diverse webformularer
  • Håndtering af dubletter i CRM- og marketing automation-platforme

 

 

Master data-management

Vi leverer fuldautomatiseret sikring af maksimal datakvalitet på tværs af de systemer, hvor data fødes.

 

Data fra alle systemer standardiseres, matches mod hinanden, renses og beriges med yderligere data umiddelbart efter datafangst. Hvorefter kunder etableres i ”dataovervågning” dvs. overvåges dagligt for ændringer i stamdata.

 

Data af høj kvalitet kræver en plan for indsamling og vedligeholdelse! Det starter med, at der skal etableres en datastrategi. Læs mere om datastrategi her.

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik