;

Få styr på Google Analytics

Vil du gerne kunne måle, hvor dine brugere kommer fra, hvilken adfærd de har, og hvordan du kan udnytte denne viden? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Vi elsker data, og data om brugernes adfærd i Google Analytics er ingen undtagelse. Men der er tale om en kompleks verden, hvor vi møder cookie-udfordringer, Google Analytics 4, serverside muligheder, integrationer med offlinedata og andre databaser.

 

 

Få viden om dine brugeres adfærd

Analytics og Google Tag Manager giver dig en masse værdifuld viden om dine brugeres adfærd og performance.

Vi tester konstant nye muligheder, så vi kan hjælpe dig med at løse og skabe præcis det data-setup, der understøtter din forretning bedst.

Vi bruger de teknologier, der stilles til rådighed, fx Google Consent Mode, og arbejder samtidig på egne løsninger, der skaber det bedste datadrevne udgangspunkt.

Analytics handler ikke kun om data, men også om lovgivning, GDPR og privacy. Vi hjælper med at sikre den rette sporing ud fra brugerens valg.

 

 

Google Tag Manager opsætning

Vi har stærke kompetencer inden for brug af Google Tag Manager, og vi er rutinerede i både mindre tilpasninger og store setup og migreringer af multi-domain sitestrukturer. Vi lærer gerne fra os, og Google Tag Manager er blandt de områder, vi ofte underviser i.

 

Tag Manager-implementering handler ikke kun om data til Google Analytics, men er i lige så høj grad kernen i dataopsamling til fx Facebook og LinkedIn.

 

 

Google Data Studio dashboard

Visualisering og præsentation af data er afgørende for at opnå den ønskede brug, forståelse og succes med data. Visualiseringen kan både bistå uge- og månedsrapporter, c-level-rapportering eller fx en skærm på væggen i teamet. Vi arbejder både i Google Data Studio og Power BI, der bidrager til at bringe de rette data frem i lyset.


Google Analytics og adfærdsdata er blot en del af jeres samlede datasetup, og ønsker du en dialog om jeres data og muligheder, så tøv ikke med at tage fat i os.

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik