;

SEO-kampagne for BilligToner.dk er shortlistet til international award

Vores Performance Marketing-team har fat i noget, der ikke alene skaber stærk ROI/ROMI til vores kunder, men også høster international opmærksomhed. Med hele seks shortslists til Global Digital Excellence Awards 2023 er vi kommet I et fornemt globalt selskab. En flot anerkendelse – som vi naturligvis er mega-stolte af.

 

En af kampagnerne, der har fået juryens opmærksomhed, er en SEO-kampagne for BilligToner.dk. Kampagnen er shortlistet til Global Digital Excellence Awards 2023 i kategorierne ’Best low budget campaign (SEO) og SEO-campaign of the year (b2c). Og ikke uden grund:

 

I et marked, som efter Covid19 har været stagnerende, er det lykkedes at imødegå et fald i den organiske trafik og tilmed øge den organiske gennemsnitlige kurvstørrelse med 11% og løftet konverteringsraten.

 

Sådan lyder facit efter en 8 måneders intensiv SEO-indsats. At det lykkedes inden for et relativt beskedent budget, skyldes ikke mindst datadrevet brug af AI og et stort fokus på forskellige former for link-building. 

Markedet for toner til hjemmeprintere steg markant under Covid19-pandemien. Og målet var at imødegå det fald, som uundgåeligt ville komme. Særligt med SEO-kampagnen er det lykkedes.

 

Opgaven har – foruden linkbuilding – bestået af en analytisk gennemgang af hjemmesiden, teknisk implementering, planlægning og udførelse af link-building, søgeordanalyse og oprettelse af nyt SEO-indhold.

Den detaljerede link-building-plan med fokus på outreach link-building fik antallet af henvisende kvalitetslinks til at stige med 29% i løbet af en periode på 8 måneder.

 

BilligToner.dk, der sælger printerpatroner og tilbehør, er allerede højt rangeret på de vigtigste søgeord på tværs af branchen og dukker konsekvent op i de øverste fem søgeresultater. Men med godt 13.000 indekserede sider på hjemmesiden, blev potentialet ikke udnyttet fuldt ud.

Derudover manglede fokus på de mest konverterende søgeord. For at løse denne store udfordring, inden for et relativt lavt budget, blev der tænkt ud af boksen. Og ved at udnytte AI i kombination med en intern kvalitetssikring og manuel indholdsopdatering blev indholdsdata optimeret, så BilligToner.dk rykkede fra den gennemsnitlige placering fra 5 til 2,99.

 

> Se GDEA-shortlisten her

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik