;

Housewarming & Get-together

Der har været fart på, siden vi blev enige om at etablere Nexus Ambition og dermed skabe et digitalt bureau, hvor kreative og mediestærke specialister er rykket sammen med de bedste data- og teknologifokuserede konsulenter.

 

Selv om det kun er et par måneder siden, at Ambition og NexusOne smeltede sammen, og det bare er et par uger siden, at vi fysisk flyttede sammen, er vi allerede i fuld gang med – sammen – at levere endnu bedre digitale forandringer og løsninger til vores kunder.

 

Derfor skænker vi skønne bobler, fra den bedste Cava, i glassene. Og glæder os til at se og være sammen med vores kunder, samarbejdspartnere og venner af huset, og for alvor vise vores 1.400 kvadratmeter drømmekontorer frem.

 

4. og 5. sal her på Esplanaden 8A kommer til at flyde over med bobler og beats, gæster og godbidder. Og vi glæder os helt vildt til at snakke, netværke og grine sammen.

 

Vi er klar fra kl. 15. Kom når det passer dig – vi fortsætter så længe alle lyster.

 

På gensyn!

Alle os fra Nexus Ambition

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik

Vores services

Ved at samle alle discipliner, services og specialister i Nexus Ambition, kan vi bidrage til digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om den digitale og tekniske infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Services accordion arrow