;

Er din virksomhed klar til at tage Marketing Automation til næste niveau?

Hvordan afdækker I, om organisationen er klar til at tage hele sit Marketing Automation-set up til næste niveau? Og har I reelt overblik over den digitale infrastruktur og dermed teknologiske platform?

 

Kom med til Morning Live 29. marts kl. 9.00, når vi i samarbejde med Agillic dykker ned i den analyse og proces, der går forud for implementeringen af et nyt Marketing Automation-set up. Og meget apropos, så får vi denne morgen også et sneak peek fra i Rasmus Houlinds nye bog ’Hello Firstname’.

 

Rasmus Houlind, der er Chief Experience Officer hos Agillic – og forfatter til bestselleren “Make It All About Me: Leveraging omnichannel and AI for marketing success” – udkommer med sin næste bog til april. Til Morning Live vil han gi’ os et indblik i bogens centrale emner. Blandt andet om de organisatoriske og teknologiske forudsætninger, der skal være til stede, når man som virksomhed arbejder med personaliseret kommunikation.

 

Vores eget Marketing Automation-team følger op med konkrete indsigter fra aktuelle cases, og Rasmus Bjerring Esbensen, Senior Product Manager, R&D, Agillic, runder morgenen af med en præsentation af de seneste udviklinger på content designerne i Agillic platformen.

 

Vi glæder os til at se både dig, der sidder med ansvaret for strategiske udvikling af virksomhedens eller organisationens digitale kommunikation og markedsføring, og dig der betjener en marketing automation platform, til 2 timers fordybelse i godt selskab.

 

 

Nexus Ambition Morning Live er to timers videndeling og netværk. Om morgenen, så du kan komme videre på arbejde. Klogere og klar til at løse dagens udfordringer. Morning Live er målrettet dig, der arbejder professionelt med digital markedsføring og datadrevne kundeoplevelser. Vi dykker ned i aktuelle og relevante emner. Og vi kombinerer faglige indsigter med konkrete og praktiske øvelser, tips og tricks. Det er gratis at deltage i Morning Live.

Tilmeld dig Morning Live her

Ved at udfylde denne formular tilmelder du dig Morning Live 29.03.2023 og giver samtykke til at modtage vores nyhedsbrev samt at vi (Nexus Ambition og Agillic) må kontakte dig efter arrangementet.

Vores services

Ved at samle alle discipliner, services og specialister i Nexus Ambition, kan vi bidrage til digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om den digitale og tekniske infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Services accordion arrow