;

Kom med ’behind the scenes’ i skabelsen af Oddset Games (3x DDA2023 SHORTLISTS 🔥)

Deltag i 2 timers intensiv og faglig videndeling, som vil give dig et unikt indblik i hele processen fra de første ideer til lanceringen af den loyalitetsskabende gratis spilplatform – Oddset Games – der har skabt rekordmange konverteringer gennem personalisering og innovativ brug af data og teknologi.

 

Raymond Levi, CX Manager hos Danske Licens Spil, vil give os et indblik i de overvejelser og målsætninger, som ligger bag Oddset Games, og præsentere os for de resultater, der er opnået ved at kombinere platformen med aktivering på tværs af paid media og owned media og ved at kombinere et kreativt konkurrenceunivers med innovativ brug af gamification som løftestang for involvering og engagement.

 

Mød teamet bag

Det tværgående team af specialister fra Nexus Ambition, der har udviklet og fortsat arbejder med Oddset Games, vil herefter løfte sløret for de kreative overvejelser, konceptudviklingen af gamification-elementerne og de avancerede analyser og dataintegrationer, der lå forud for skabelsen af Oddset Games.

 

Du får også et par konkrete eksempler på, hvordan vi – med skarp eksekvering på tværs af alle digitale discipliner – hjælper virksomheder til at skabe vækst og konkrete resultater. Dag efter dag.

 

Denne Morning Live giver dig altså et unikt indblik ’behind the scenes’ hos både Danske Licens Spil og Nexus Ambition.

 

Tilmeld dig nu. Arrangementet er gratis.

"Oddset Games som gratis underholdningsunivers, har vist sig at være præcis den stærke loyalitetsskaber, der positivt differentierer Danske Spil og Oddset fra konkurrenterne"

Raymond Levi

CX Manager,

Danske Licens Spil

Nexus Ambition Morning Live er to timers videndeling og netværk. Om morgenen, så du kan komme videre på arbejde. Klogere og klar til at løse dagens udfordringer. Morning Live er målrettet dig, der arbejder professionelt med digital markedsføring og datadrevne kundeoplevelser. Vi dykker ned i aktuelle og relevante emner. Og vi kombinerer faglige indsigter med konkrete og praktiske øvelser, tips og tricks. Det er gratis at deltage i Morning Live.

Tilmeld dig Morning Live her

Ved at udfylde denne formular tilmelder du dig Morning Live 31.05.2023 og giver samtykke til at modtage vores nyhedsbrev samt at vi (Nexus Ambition) må kontakte dig efter arrangementet.

Vores services

Ved at samle alle discipliner, services og specialister i Nexus Ambition, kan vi bidrage til digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om den digitale og tekniske infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Services accordion arrow