;

Vær med, når vi sætter ansigt på dine kunder og leads!

På under 2 timer får du en let spiselig introduktion og helt konkrete bud på, hvordan din virksomhed kan styrke jeres 1. parts data og aktivere offentligt tilgængelige 3. partsdata. Potentialet er stort. Og med den rette forretningsforståelse og tilgang kan I stå med et guldæg i jeres salgs- og marketingindsats, der giver direkte afkast på bundlinjen.

 

Morning Live giver dig:

 

  • Et indblik i hvor mange offentlige data, der er tilgængelige.
  • Hvordan kan dette styrke kvaliteten og udbyttet af jeres 1. parts data.
  • Konkrete tips til, hvordan du kommer i gang med AI og machine learning til at forudsige konkret kundeadfærd.
  • Indsigt i aktuelle cases, der med succes bruger prædiktive modeller – baseret på kombinationen af 1. og 3. partsdata.
  • En kort introduktion til vores DataCloud-løsning, som giver dig adgang til, selv at berige dine egne kundedata.

 

Vores Morning Live-vært er denne gang client director Martin Pierre Devantier, som gennem et par årtier har arbejdet med data & prediction og i dag er en af Danmarks førende eksperter, når det gælder brug og aktivering af data til segmentering og prædiktion i virksomheder og organisationer. Martin mærkesag er at udnytte, at Danmark i ordets positive forstand et registerland. Gennem hele livet afleverer vi personlige data til det offentlige. Alle disse data er en værdifuld kilde til viden og indsigt og kan i diskretioneret form anvendes til analyse, segmentering og markedsføring.

 

Tilmeld dig Morning Live og få to timers faglig sparring, nye indsigter og godt netværk foræret, inden arbejdsdagen for alvor begynder.

 

We bring digital visions live.

 

Nexus Ambition Morning Live er to timers videndeling og netværk. Om morgenen, så du kan komme videre på arbejde. Klogere og klar til at løse dagens udfordringer. Morning Live er målrettet dig, der arbejder professionelt med digital markedsføring og datadrevne kundeoplevelser. Vi dykker ned i aktuelle og relevante emner. Og vi kombinerer faglige indsigter med konkrete og praktiske øvelser, tips og tricks. Det er gratis at deltage i Morning Live.

Tilmeld dig Morning Live her og kom med, når vi sætter ansigt på dine kunder!

Ved at udfylde denne formular tilmelder du dig Morning Live 06.12.2022 og giver samtykke til at have læst og accepteret vores privatlivspolitik samt at modtage vores nyhedsbrev.

Vores services

Ved at samle alle discipliner, services og specialister i Nexus Ambition, kan vi bidrage til digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om den digitale og tekniske infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Services accordion arrow