;

Shortlistet i fire kategorier til DCA awards 2022

‘Congratulations again on being nominated in this year's Digital Communication Awards!…’

 

Vi kunne næppe ønske os en bedre ’velkommen-tilbage-fra-ferie-mail’ end bekræftelsen på, at vores arbejde med at udvikle kundeklubben Club Timmisa sammen med Air Greenland endnu engang har høstet international opmærksomhed og anerkendelse.

 

Club Timmisa er shortlistet i ikke mindre end fire kategorier i en af Europas førende awards inden for digitale kommunikationsløsninger og -design.

 

Club Timmisa er shortlistet i kategorierne:

– Innovation

– Disruptive Communications

– Data-Driven & Automated Communications

– Mobile App

 

Vi er taknemmelige for det tætte og tillidsfulde samarbejde vi har med Air Greenland, som gennem de seneste år har opbygget et omnichannel-økosystem baseret på Azure med Agillic som eksekveringsmotor, hvor data strømmer ubesværet mellem mange datakilder i realtid og dermed bidrager til ekstraordinære kundeoplevelser og -service.

 

Det skalerbare setup udbygges løbende, og kort før sommerferien gik vi live med et nyt web-site i tæt samarbejde med Air Greenlands interne marketing-team.

 

Stort tillykke til Air Greenland og en kæmpe tak til vores interne team, som hver dag knokler løs for at skabe resultater for vores kunder.

 

Se casen og bliv inspireret her.

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik