;

Vi er fusioneret med Ambition og er nu Nexus Ambition

Vi har hen over sommeren gået med en nyhed, som vi har glædet os helt vildt til at fortælle: Vi fusionerer med vores gode kolleger – Ambition – og bliver til Nexus Ambition. Et komplet digitalt bureau, som dækker alle relevante discipliner: når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer ved hjælp af skræddersyet digital infrastruktur samt levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

 

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

 

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik