;

Vi gjorde det: 2x sølv til DCA awards 2022

Det blev en fantastisk aften for os alle i går, da priserne ved en af Europas førende awards inden for digitale kommunikationsløsninger og -design – Digital Communication Awards 2022 – blev uddelt ved et virtuelt awardshow.

 

Sammen med Air Greenland var vi, blandt mere end 300 indstillede projekter, nominerede i fire kategorier for arbejdet med at udvikle kundeklubben Club Timmisa. For 14 dage siden blev feltet snævret ind til fem projekter i hver kategori, og i tæt konkurrence med blandt andet H&M og BMW høstede vi to sølvmedaljer i kategorierne Innovation og Data-Driven & Automated Communication.

                                            

At det netop var i kategorien Innovation, at Club Timmisa blev hædret, er vi særlig stolte og glade over. Det vidner om, at vi samme med Air Greenland er lykkedes med at holde momentum siden Club Timmisa blev lanceret i 2019 og reelt skabe et skalerbart setup, hvor data strømmer ubesværet mellem mange datakilder i realtid og dermed bidrager til ekstraordinære kundeoplevelser og -service.

 

En kæmpe og fortjent hæder til Marketing og e-business manager Katja Vahl og hele teamet hos Air Greenland, som knokler på for at sikre det nordatlantiske flyselskab den bedst mulige position i et vanskeligt og konkurrencepræget marked.

 

Og selvfølgelig også hatten af til vores kolleger her i NexusOne, som igen har leveret fra øverste hylde.

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik