;

Vi nåede det! Efter en hård weekend er vi på plads.

Efter en lang weekend med sved på panden (hvor 45 nye arbejdsstationer blev samlet. På 48 timer. 130 flyttekasser blev båret op på 4. og 5. sal. Og tømt! Skridttællerne viste mere end 200 km. Til sammen. Og 25 pizzaer blev bestilt. Og spist!) er Nexus Ambition gået live i vores nyindrettede kontorer på Esplanaden. Lige midt i København.

 

Mandag morgen har vi for første gang spist fælles morgenmad. Alle 75 Nexus Ambition-kolleger. Og vi har kæmpe appetit på at indtage vores nye fælles kreative og datafokuserede digitale bureau.

 

Allerede nu summer og sitrer det rundt omkring på de fire etager, hvor vi har skabt et power house med nogle af Danmarks bedste specialister og talenter inden for data management, data analytics, data integration, koncept- og contentudvikling, marketing automation, gamification, udvikling af websites samt paid annoncering. Et komplet digitalt bureau. Bum.

 

Og vi har en fælles vision – nemlig at være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Nåh ja – det kan du da for resten se og læse mere om på vores opdaterede website: nexusambition.dk

 

Allerede om en måned kan du selv opleve Nexus Ambition live. Vi inviterer nemlig alle vores gode samarbejdspartnere, kunder og venner af huset til Housewarming & Get-together – fredag den 4. november. Sæt kryds og hold øje med vores nyhedsbreve i den kommende tid, hvor du foruden links til nyttig viden og nyheder fra vores verden også vil finde invitationen til årets mest ambitiøse Housewarming & Get-together.

 

We bring digital visions live.

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik