;

Workshops uden ’tre-bogstavsforkortelser’

Det handler om ’As is – To be’

Vi er nødt til at få et nuanceret billede af virkeligheden og hverdagen hos Ole Larsen, inden vi kan komme med konkrete bud på digitale forandringer, der vil gøre en positiv forskel og skabe forretningsmæssig værdi. På workshoppen er der plads til at tale om helt konkrete udfordringer fra hverdagen. Hvordan viser systemet en planlagt tur, hvordan bruger medarbejderne systemet, og hvor er hullerne i dag?

 

For at sikre den bedste kortlægning er der repræsentanter fra flere Ole Larsen-afdelinger med i workshoppen.

 

Slutmålet er at skabe en dataplatform, som sikrer et effektivt og smidigt dataflow, og en Service Bus, der leverer grundlaget for realtime data, bygget rundt om best practices inden for event drevet arkitektur.

 

Det lyder jo på en eller anden måde kilometer langt væk fra hverdagen, når man sidder og disponerer transporter af gods på lastbiler. Af samme grund bliver der ikke kastet smarte ’tre-bogstavsforkortelser’ hen over bordet, når vi holder workshops. Vi taler om de tekniske løsninger, så alle kan være med og kan byde ind med deres erfaringer og oplevelser fra hverdagen. Som chauffør, disponent eller administrativ medarbejder.

 

Vi flytter os også væk fra mødelokalet. Hopper med i lastbilen, sætter os sammen med disponenterne eller går en tur på lageret. Det er kun, når vi forstår forretningen helt ned til de daglige detaljer, at vi kan levere reelle og værdiskabende digitale forandringer.

 

Hos NexusOne tager vi altid udgangspunkt i kundens kunder – og skaber digitale forandringer, der bidrager til brugervenlige og kundevendte forretningsgange. På den måde kan vi indfri de forretningsmæssige mål i virksomheden.

 

Apropos mål, så har vi endnu et par workshops tilbage (og en del udviklingsarbejde), før Ole Larsens dataplatform er køreklar og i stand til at processere store datamængder i realtid. Vi glæder os.

 

Se casen og bliv inspireret her.

"Fra første dag havde vi en ærlig dialog og forstod hinanden. Konsulenterne fra NexusOne havde en god fornemmelse af vores digitale modenhed og kunne derfor være med til at flytte os. De har udfordret os undervejs og er kommet med input og ideer, som har flyttet os hurtigere, end vi havde troet."

Betina Bøgeskov,

IT & Innovationschef

Ole Larsen Transport

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik