;

Vi mestrer alle dicipliner – online og offline

Tekst, foto, grafik, ads, film og onlineassets. Vi hjælper dig med at producere alt det, der skaber kommunikativ og kommerciel værdi for dit brand og dine kunder – inden deadline!

 

 

Den kreative produktion er i kompetente hænder

Vores kreative team består af strateger og konceptfolk, AD’ere, tekstforfattere, grafikere, UX-designere og projektledere.

Vi har en fast proces for eksekveringen af det kreative koncept, så intet falder mellem to stole eller forsvinder i detaljen.

 

 

Eget lydstudie og filmproduktion

Vi har eget lydstudie og filmproduktion, så du er i trygge hænder, uanset om du vil have os til at stå for hele ”musikken”, eller har brug for en stærk partner inden for kreativ co-creation. Brug os i en workshop med dine egne marketingfolk eller brug vores erfaringer, når det handler om at udvikle et onboarding flow eller dialogprogram.

 

 

Digitalt OG fysisk

Vi har kompetencerne til at udvikle onlineassets fra social media opslag til e-mails, blogs, Youtube-videoer, landing pages og web-apps. Udviklingen omfatter også gamification platforme i faste formater som fx LeadFamly og Scratcher, som vi leverer content til, og platforme, vi selv udvikler fra bunden.

 

Mange års samarbejde med trykkerier giver sikkerhed for fleksible deadlines og konkurrencedygtige priser. Selvom meget i dag foregår digitalt, har vi kunder, der sætter stor pris på, at vi hjælper dem med produktion af direct mails, brochurer, kataloger, POS-materiale, messestande og meget andet.

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik