;

Sæt ansigt på dine kundedata med Nexus Ambition Data Cloud

Brug selvbetjeningsplatformen gratis og ubegrænset, når du vil sætte ansigt på dine kundedata.

 

 

Enkelt værktøj

Som bruger af Nexus Ambition DataCloud, kan du gratis og nemt berige jeres kunder og leads med friske 1. partsdata om indkomst, familiestørrelse, køn, alder og boligform. Straks har du nye segmenteringsmuligheder til skarp og relevant målretning af tilbud og budskaber. Eneste krav er, at du har en postadresse på kunder og leads.

 

 

Fem demografiske datavariable

Indkomst, familiestørrelse, køn, alder og boligtype. Data du kvit og frit kan berige kunder og leads med og bruge til en skarpere målretning - og som vigtige input, når du laver leadscoring og udvikler segmenteringsmodeller.

 

 

Kundeindsigtsanalyse – 70 sider om dine kunders liv og adfærd

Ubegrænset adgang til at analysere på og forstå sammensætningen af din kundebase. Så ved du meget præcist, hvordan ”den gode kunde” ser ud, når du skal målrette og finde tvillinger og look-a-likes på digitale annonceplatforme – og som hjælp til at forudsige dine kunders adfærd.

 

 

Den korteste vej til markant forbedret datakvalitet

Brug vores træfsikre matchalgoritme til at frasortere reklamespærrede husstande og dubletter på tværs af data fra kunde- og CRM-systemer. Så øger du kvaliteten af dine indsatser.

 

 

Mosaic i Google Analytics

Få adgang til Mosaic Forbrugerklassifikation gennem et API, som integreres direkte med jeres Google Analytics. Ny viden om, hvilke segmenter der konverterer bedst, flyder direkte fra køb i e-shoppen ind i Google Analytics i et realtids overblik.


Hvis du har brug for flere data og dybere indsigter, end vi stiller gratis til rådighed, tilbyder vi attraktive abonnementer og skræddersyede løsninger. Til selvbetjening eller i automatiserede processer. Kontakt os for dialog for den helt optimale løsning for din virksomhed – skriv til support@nxa.dk.

 

 

 

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik