Vi udvikler, vi leverer og vi aktiverer datadrevne kundeoplevelser. Og vi gør det med passion!

Vi lægger ikke skjul på, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. I kraft af vores størrelse og mangfoldighed af kompetencer formår vi at forene forretningsstrategi, brandfortælling, data, indsigt og teknologi til datadrevne kundeoplevelser på tværs af digitale platforme. Vi hjælper vores kunder med at håndtere og skabe indsigt i data og etablerer dermed grundlaget for digital forretningsudvikling. Netop adgangen til data er ofte udfordret alene på grund af manglende tilgængelighed i virksomhedens eksisterende it-systemer.

Digital transformation og gnidningsfri brug af data kræver en kompetent og kreativ sparringspartner

 

Vi er jeres tætte sparringspartner. Fra de indledende analyser og på hele jeres digitale rejse. Vi etablerer den teknologiske infrastruktur og de digitale platforme, der kan indsamle og anvende jeres førstepartsdata suppleret med eksterne datakilder.
Suppleret med kreativ konceptudvikling og en dyb indsigt i anvendelsen af både første- og tredjepartsdata, løfter vi jeres markedsføring, jeres kundeservice og jeres processer til et nyt og højere niveau.Vi har forenet det bedste fra bureau- og konsulentverdenen

 

Med Nexus Ambition har vi skabt et komplet digitalt bureau, når det handler om at omsætte data og indsigt til resultater og skabe reelle digitale forandringer. I 2022 fusionerede vi bureauet Ambition med konsulenthuset NexusOne og er i dag mere end 75 digitale talenter og specialister. Vi holder til i et gammelt autoværksted, som i dag er forvandlet til et digitalt og kreativt værksted. I hjertet af København og med udsigt over byens tage.

Vores services

Ved at samle alle discipliner, services og specialister i Nexus Ambition, kan vi bidrage til digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om den digitale og tekniske infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Læs mere accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik