Strategy & Client service

Fantastiske resultater starter med den rigtige strategi. Hos Nexus Ambition har vi stor erfaring i at udvikle strategier, der inkluderer hele den digitale brugerrejse fra den første påvirkning til den endelige konvertering – selvfølgelig altid baseret på dyb indsigt i både første- og tredjepartsdata. Vi har seniorrådgivere indenfor Business development, Planning og Execution.

Creative

En kreativ ide er kun god, hvis den virker. Og hos Nexus Ambition har vi stor erfaring i at udvikle prisvindende kreative løsninger, der konverterer på tværs af platforme. Vi råder over eksperter inden for hele processen – fra de første konceptuelle tanker til den færdige produktion. Vi er specialister i UX, Digital design, Concepts og Production.

Technology

Den tekniske løsning og infrastruktur er rygraden i jeres digitale kommunikation. Og uanset, om den skal bygges fra bunden eller baseres på en tilpasset standardapplikation, har vi ressourcerne og erfaringen til at udvikle den optimale løsning, som understøtter din forretning. Vi er specialister i Technical Development, Platforms, Data & integrations og Infrastructure.

Media

Vores specialister inden for analyse og media hjælper dig med alt lige fra avancerede målgruppeanalyser, CLV-beregninger og prædiktionsmodeller baseret på AI og berigede kundedata, til aktivering gennem Googles platforme og sociale medier. Vi er specialister i Media/SoMe, SEO/SEM, Marketing Service og Marketing Excecution.

Sæt ansigt på dine kundedata

Som bruger af Ambition DataCloud, kan du gratis og nemt berige jeres kunder og leads med friske 1. partsdata om indkomst, familiestørrelse, køn, alder og boligform. Straks har du nye segmenteringsmuligheder til skarp og relevant målretning af tilbud og budskaber. Eneste krav er, at du har en postadresse på kunder og leads.

Sæt Ansigt På Din Data

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik