;

Services

Vi har samlet alle de discipliner, services og specialister på ét bureau, der er nødvendige for at skabe optimale resultater på digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Strategi og eksekvering

Digitale forandringer er uundgåelige. Men når forretningsforståelse, teknisk indsigt og kreativ konceptudvikling går hånd i hånd, kan vi tilrettelægge forandringerne, så de bidrager positivt til hele forretningen.

Vi leverer den grundige analyse og omsætter den til et road-map for hele jeres digitale rejse. Vi gør os umage, og vi bidrager med en transparent og målbar proces. Så strategi hurtigt bliver til handling og værdiskabende løsninger.

Strategi og eksekvering accordion arrow

Customer Experience

Customer Experience (CX) handler om at skabe positive kundeoplevelser i alle touch points. At I har taget højde for den samlede kundeoplevelse. Fra første digitale flirt med jeres brand til selve kunderejsen. Fra interesse over research til køb.

 

I Nexus Ambition får I hele vores team af CX-eksperter stillet til jeres rådighed. For os er CX en disciplin, der kun kan løses med kompetencer og indsigter inden for teknologi, data science, digital marketing og UX.

Customer Experience accordion arrow

Performance Marketing

Analyse, forståelse og håndtering af sociale medier og Googles platforme skaber målbare resultater i form af salg og leads.

 

Vores specialister inden for Media/SoMe, SEO/SEM, Google Ads, Google Analytics, Marketing Service og Marketing Excecution hjælper jer med at planlægge og gennemføre medieindkøb, rådgiver om digital tilstedeværelse og optimeringsmuligheder.

Performance marketing accordion arrow

Data

Vores erfarne data scientist-team hjælper med at inddele jeres kunder i attraktive og homogene segmenter baseret på RFM, persona og Mosaic, og ved hjælp af AI og machine learning kan vi bidrage med dybe kundeindsigter og forudsigelser om konkret kundeadfærd som fx konvertering, CLV (customer lifetime value) og churn.

 

Avancerede API’er og dataintegrationer binder jeres data sammen og hjælper til at berige og anvende jeres 1. partsdata samt eksterne 3. partsdata. Og derved skabe Single Customer View i jeres DMP (Data Management Platform) eller CDP (Customer Data Platform).

Data accordion arrow

Kreativ produktion

Den gode ide – den fænger, den skaber opmærksomhed og den konverterer. Hos Nexus Ambition har vi gjort det til en dyd at forene vores kompetencer – fra kreative, krøllede hjerner til knivskarpe og sylespidse specialister inden for data, teknologi og medier.

 

Når det gælder kreativ produktion får du vores fulde opmærksomhed fra de første konceptuelle tanker til den færdige løsning. Resultatet er prisvindende kreative løsninger, der konverterer på tværs af platforme.

Kreativ produktion accordion arrow

Udvikling

Den digitale infrastruktur er rygraden, og de tekniske løsninger er hjertet i jeres digitale forretningsmodel.

 

Uanset, om vi skal bygge fra bunden eller modulere en tilpasset standardapplikation, har vi kapaciteterne og erfaringen til at udvikle digitale løsninger, som understøtter jeres forretning. Og vi kan hjælpe hele vejen med udvikling, implementering og drift af jeres digitale infrastruktur.

 

Nexus Ambition er specialister i custom teknisk udvikling, integration og digital infrastruktur.

Udvikling accordion arrow

Platforme

Digitale platforme binder data og kunder sammen. Og ved at bygge et system, der strømliner og automatiserer jeres marketingaktiviteter på alle tilgængelige kanaler, kan I personalisere og målrette indhold til leads og kunder.

Vi udvikler og implementerer komplekse Marketing Automation- og Customer Data Platform (CDP)-løsninger. Vores systemspecialister leverer high end rådgivning og gennemtestede løsninger inden for Marketing Automation, CDP, CRM og BI. Og vores specialist-team inden for web-, portal- og app-udvikling står på et plateau af dokumenteret erfaring og succesfulde cases.

Platforme accordion arrow

Selvbetjeningssuite

I vores Selvbetjeningssuite har vi samlet værktøjer, der kan være guld værd i jeres arbejde med digital marketing. Blandt andet vores DataCloud, som vi stiller gratis til rådighed.

Ta' et kig – og tøv ikke med at tage fat i os, hvis du har spørgsmål til de forskellige digitale værktøjer-

Selvbetjeningssuite accordion arrow

Sæt ansigt på dine kundedata

Som bruger af Nexus Ambition DataCloud, kan du gratis og nemt berige jeres kunder og leads med friske 1. partsdata om indkomst, familiestørrelse, køn, alder og boligform. Straks har du nye segmenteringsmuligheder til skarp og relevant målretning af tilbud og budskaber. Eneste krav er, at du har en postadresse på kunder og leads.

Få gratis adgang accordion arrow
Sæt Ansigt På Din Data

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik