;

Data

Skab integration mellem on- og offline-data.

Få hjælp til at binde jeres on- og offline data sammen, så I skaber Single Customer View i jeres DMP (Data Management Platform) eller CDP (Customer Data Platform).

Vores dataeksperter hjælper jer med at udforme strategi, I får gode råd til, hvordan I lægger en enkel og operationel plan for at forbedre jeres datakvalitet – toppet med viden om, hvilke data der er vigtigst for at skabe forretningsmæssige resultater.

...

SEAT

Hands on the Wheel Settles the Deal Specialudviklet prædiktiv model identificerede de mest sandsynlige fremtidige bilkøbere.

Data science

Vil I gerne kunne forudsige jeres kunders adfærd? Få hjælp til at segmentere efter både 1. og 3. partsdata baseret på RFM, persona og Mosaic.

 

I får samtidig mulighed for at profitere af dybe kundeindsigter bygget ved brug af AI og machine learning.

 

I trækker på vores specialister, uanset om det handler om Google Analytics-data, købsadfærd fra jeres kundesystem eller eksterne, demografiske data.

 

Bliv klogere på Prædiktive modeller accordion arrow

Data management

Et væsentligt bidrag til jeres succes med CRM og Marketing Automation er, at I får en større indsigt i jeres kunder og leads.

 

Forudsætningen er etablering af en tværgående it-arkitektur med en fælles kundemaster – for eksempel håndteret i CRM – der sikrer integration af data på tværs af produktplatforme og kildesystemer. På den måde kan vi binde jeres data sammen og hjælpe jer med at udnytte egne 1. partsdata og eksterne 3. partsdata. Målet er, at I får skabt Single Customer View.

Single Customer view accordion arrow

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik