;

Kreativ produktion

Prisvindende kreative kampagner siger lidt om, hvad du kan forvente.

Få hjælp til at udvikle prisvindende koncepter og kreative løsninger, der flytter holdninger og skaber resultater.

Nexus Ambitions kreative team leverer konceptudvikling med erfaring fra store, sammenhængende kampagner både for BTC- og BTB-virksomheder og for danske og internationale organisationer.

Hos Nexus Ambition er du i trygge hænder, når det gælder kreativ ideudvikling, UI og design, content produktion, video og animation og gamification.

...

Amnesty International

Fri eller forfulgt? Dataindsigt og tankevækkende gamification-indsats reaktiverede churnede medlemmer.

Kreativ ideudvikling

Den kan jeg huske! Den vil jeg ha’! Den fik mig til at handle! Det er præcis det, et kreativt koncept skal kunne.

 

Den overordnede idé skal stå stærkt i din målgruppes bevidsthed uanset kanalmiks. Sammen definerer vi, hvad din kreative løsning skal kunne. Key messaging og key visuals danner fundamentet for et samlet kampagneaftryk både on- og offline – og sikrer, at du når de KPI’er, der bliver sat op for kampagneindsatsen. Det skal kradse i nethinden, flå i følelserne, være relevant, vedkommende og få folk til at agere!

Konceptudvikling accordion arrow

UI & Design

Data og kundeindsigter er altid udgangspunktet for vores kreative processer og udvikling af den optimale brugergrænseflade.

 

Vores kreative team omsætter viden til kreativt digitalt design, der rammer lige der, hvor det gør en forskel for jere kunder og brand.

 

I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi koncepter og kreative løsninger, der skaber resultater i form af leads, kunder og salg – og flytter holdninger hos målgruppen.

Kreativ produktion til alle platforme accordion arrow

Content

Grundlaget for effektiv kommunikation og udvikling af berigende content er en detaljeret indsigt i målgruppen: Hvem er de? Hvordan tænker og føler de? Hvad drømmer de om, og hvad vil de undgå? Og hvordan kommer de til at agere i fremtiden?

 

Vores kreative team udvikler og eksekverer stærke, kreative koncepter, der med afsæt i præcise kundeindsigter og avancerede prædiktionsmodeller sikrer opmærksomhed og involvering.

Content accordion arrow

Produktion

Nexus Ambition råder over et stort kreativt produktionsteam bestående af AD’ere, tekstforfattere, grafikere, UX-designere og content-udviklere.

 

Vi har kompetencerne til at udvikle alt fra fra social media-opslag til e-mails, blogs, YouTube-videoer, TV-reklamer, landing pages, web-apps og gamification-platforme. Med vores store netværk af samarbejdspartnere skaber vi sikkerhed for fleksible deadlines og konkurrencedygtige priser, og leverer på alle kampagneelementer i dine kunders kunderejse. Fra trykte kampagnematerialer til store filmproduktioner.

Kreativ produktion til alle platforme accordion arrow

Video og animation

Levende billeder er skabt til storytelling. Film bevæger og motiverer jeres kunder. Om det er en reklamefilm til flow-TV eller en animation til Facebook, kan vi udfolde jeres brand og ”most wanted action”, tilpasset den kanal og det formål, filmen skal understøtte.

 

Vi laver video i alle niveauer – fra de små setups til SoMe til de helt store filmproduktioner.

 

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan løfte jeres resultater ved at bruge kreative film og involverende storytelling.

Video og animation accordion arrow

Gamification

Profitér af gamification-løsninger i Leadfamily og Scratcher eller få en unik kampagne skabt på vores egen platform.

 

Gamification løfter involveringen og engagementet i dit brand og øger sandsynligheden for, at din målgruppe modsvarer ønskede handlinger, triggere og flows. Vi har skabt stærke kreative koncepter og prisvindende kampagner for bl.a. Ekstra Bladet, Danske Spil, Canal Digital, CBB, Profil Rejser og EG – både BTC og BTB.

 

Få kvalificeret jeres datasæt med flere informationer som fx præferencer, husstandens sammensætning og meget andet. Let’s play!

Bliv klogere på Gamification accordion arrow

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik