;

Performance marketing

Kommunikation, der aktiverer de rigtige mennesker.

Potentialet for at aktivere leads og skabe resultater ved hjælp af både push og pull på Googles platforme og sociale medier er stort. Særligt når I supplerer med machine learning og de algoritmer, som Google stiller til rådighed.

Vores Performance marketing-team understøtter jeres indsats med strategi, planlægning og hands on ekskevering på jeres kanaler.

...

Morfars.dk

Øget ROAS og omsætning. Automatiseret og segmenteret Google Ads-indsats øgede omsætningen med 89,5 %.

Google Ads

Udnyt mulighederne på Googles platforme.

 

Vi arbejder både med Googles data og machine learning ift. målgrupper, budstrategier og budgetoptimeringer. Og inddrager både 1. og 3. partsdata for at højne performance og ramme de rette personer på det rette tidspunkt.

 

Googles See, Think, Do, Care-model er vores foretrukne framework til at skabe klarhed og dialog om tiltag afstemt ift. de opsatte mål og hele tiden holde fokus på, hvilke personer og profiler vi skal markedsføre os overfor.

Læs mere om Google Ads accordion arrow

Søgemaskineoptimering (SEO)

Ved at optimere jeres indhold og jeres hjemmeside, kommer I højere op i de organiske søgeresultater i søgemaskiner som Google og skaber grobund for mere relevant trafik og flere konverteringer.

 

Vores SEO-eksperter arbejder struktureret og målrettet for at skabe resultater for vores kunder. Vi arbejder med data og den nyeste viden som en del af vores værktøjskasse.

 

Den faglige kerne i at skabe de bedste rankings på Google handler om teknik, tekster og indgående links. Men nøglen til succesfuld søgemaskineoptimering er et tæt og åbent samarbejde mellem jeres content- og web-ansvarlige og vores performance marketing-team.

Bliv klogere på SEO accordion arrow

Sociale medier

Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og Pinterest er guld værd, som en integeret del af jeres digitale markedsføring. Brugerne er til stede, I kan målrette dine budskaber, og I har mange spændende kreative muligheder for at udfolde jeres budskaber og koncept.

 

Vi arbejder med sociale medier som en integreret og naturlig del af jeres omnichannel-økosystem. Og hos Nexus Ambition får du både strategisk sparring og mulighed for kreativ sparring og eksekvering.

Vi er eksperter i Sociale Medier accordion arrow

Google Analytics

Få større indsigt i brugernes adfærd. Understøtter dit data-setup forretningen bedst muligt? Vil du gerne kunne måle på, hvor dine brugere kommer fra, hvilken adfærd de har, og hvordan du kan udnytte denne viden? Og vil du have sikkerhed for, at sporingen overholder GDPR?

 

Google Analytics og Google Tag Manager giver dig en masse værdifuld viden om dine brugeres adfærd og performance

 

Vores performance marketing-team hjælper med opsætning og monitorering af jeres Google Analytics.

Google Analytics accordion arrow

Workshops

Har I behov for at opgradere kompetencerne internt – så er vi klar med workshop, skræddersyet undervisning og sparring inden for Google Analytics, Google Tag Manager eller Google Ads-annoncering. Det kan være 3-6 timers undervisningsdage eller forløb, hvor der bygges på fra gang til gang.

 

Vi hjælper både, når teams skal øge den digitale forståelse og tilgang, når nyansatte skal opkvalificeres på specifikke fagområder, og når forretningen har brug for et servicetjek.

Vi tilbyder Workshops accordion arrow

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik