;

Selvbetjeningssuite

Datacloud

Med Nexus Ambition Datacloud kan I gratis og nemt berige jeres kunder og leads med friske 1. partsdata om indkomst, familiestørrelse, køn, alder og boligform. Straks har du nye segmenteringsmuligheder til skarp og relevant målretning af tilbud og budskaber. Eneste krav er, at du har en postadresse på kunder og leads.

Datacloud accordion arrow

SearchMetrics

Solidt indblik i din synlighed på Google og effekten af dine SEO- og SEM-indsatser ved brug af Searchmetrics, der er blandt de førende og mest omfattende SEO-værktøjer på markedet.

Køb SearchMetrics-licens til en god pris. SearchMetrics er et helt enestående værktøj, der virkelig kan hjælpe dig med at generere mere og bedre trafik til din hjemmeside. Ikke alene kan det spore, hvor du ligger nu og på hvilke ord, men ved også, hvordan de enkelte søgeord har præsteret historisk set. Få licensen til en god pris.

Impersonal.me

Vil du kende din faktuelle rank og position på Google, er Impersonal.me det helt rette værktøj til dig.
Prøv Impersonal.me

Prøv Impersonal.me accordion arrow

Rebutter.me

Rebutter.me er et værktøj, der tager dine søgeord og finder alle spørgsmål, der er stillet på Google vedr. det eller de ord. Rebutter.me gennemgår simpelthen hele Googles søgehistorik og finder alle de spørgsmål, som dine brugere ønsker svar på.

Prøv Rebutter.me accordion arrow

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik