;

Strategi og eksekvering

Det er ikke nok at forstå teknologien! Det handler – også – om at kende forretningen.

I Nexus Ambition har vi en unik sammensætning af specialister – så vi reelt kan bygge bro mellem it-konsulenthuset og det digitale bureau. Den position gør os til den rigtige partner, når I skal indløse jeres digitale potentiale.

Vi udvikler jeres strategi på baggrund af dyb forretningsforståelse, teknisk indsigt, kreativ konceptudvikling samt mediaplanning og automatisering baseret på grundig dataanalyse og AI.

...

Air Greenland

Ambitiøs og kundecentreret digital strategi.

Digital strategi og rådgivning

Med vores dybe dataforståelse og teknologi-specialister kan vi hjælpe jer til at afdække og optimere mulighederne for at udvikle jeres forretning og øge jeres salg.

 

Vi er eksperter i at identificere uopdagede vækstdrivere i jeres forretning; tænke hele værdikæden ind i kunderejsen; og udnytte den mest avancerede teknologi til at automatisere og optimere alle indsatser.

 

Vores setup er gearet til at levere gennem hele processen, så I kan regne med, at strategien hurtigt bliver omsat til handling og værdiskabende løsninger.

Digital marketingstrategi

Resultatfokuseret og datadrevet digital markedsføring skaber salg og leads med den rette indsats.

 

Med afsæt i en dokumenteret, fast proces bliver jeres egne data beriget med eksterne variable data, så I får en skarp, demografisk profil på jeres kunder.

 

Medieplanen understøtter kunderejsen, så målgrupper og budskaber bliver afdækket på tværs af kanaler før og efter besøg på jeres platforme. Det sker gennem monitorerede indsatser inden for Googles platforme, Youtube og sociale medier.

 

I får hjælp til at planlægge og gennemføre medieindkøb, rådgivning om jeres digitale tilstedeværelse og optimeringsmuligheder med maksimal brug af kundedata, CDP, machine learning, CLV-beregninger og prædiktionsmodeller.

Performance marketing accordion arrow

Analyse

Analysen af jeres eksisterende systemarkitektur er fundamentet for vores videre arbejde med at udvikle og forme et digitalt roadmap.

 

Med dyb indsigt i data og teknologi afdækker vi, hvordan jeres eksisterende systemarkitektur kan og skal tilpasses, så vi kan sikre integration af data på tværs af produktplatforme og kildesystemer.

 

Analysen bidrager også til en kortlægning af, hvilke interne ressourcer og kompetencer I har, og i hvilket omfang, det er nødvendigt at involvere eksterne leverandører.

Digital konceptudvikling

Den kan jeg huske! Den vil jeg ha’! Den fik mig til at handle! Det skal kradse i nethinden, flå i følelserne, være relevant, vedkommende og få folk til at agere!

 

Det er præcis dét, et kreativt koncept skal kunne. Den overordnede idé skal stå stærkt i jeres målgruppes bevidsthed uanset kanalmix. Sammen definerer vi, hvad din kreative løsning skal kunne. Key messaging og key visuals danner fundamentet for et samlet kampagneaftryk både on- og offline – og sikrer, at I når de opsatte KPI’er.

 

Nexus Ambitions kreative team stortrives med at udvikle og eksekvere stærke, kreative koncepter, der med afsæt i dybe indsigter om jeres målgruppe sikrer opmærksomhed og involvering.

Eksekvering

Vi forener koncept og teknologier til best-in-class løsninger. Og bygger den digitale infrastruktur, der skaber værdi for jeres forretning.

 

Budskaber og kampagner eksekveres skarpt og kreativt. Og altid tilpasset den platform, de skal leve på.

 

Derfor råder vi hos Nexus Ambition over et stort team af specialister i kreativ og teknisk eksekvering med erfaring inden for alle platforme – uanset om vi taler e-mails, hjemmesider, sociale medier, video eller noget helt andet.

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik