;

Udvikling

Få det stærkeste tech-team med på jeres digitale rejse.

Digitale kunderejser kræver en stærk systemarkitektur, styr på data og et stort fokus på relevant indhold.

Vi tager ansvaret for vores kunders forretningskritiske digitale forandringer og leverer sparring, med- og modspil i hele udviklingsforløbet.

 

...

Danske Shoppingcentre

Digitalt fordelskoncept og dataplatform baseret på sammenhængende datakilder.

Digital infrastruktur

Vi afdækker, hvad jeres eksisterende systemarkitektur kan bidrage med, og lægger herefter det roadmap, der skal sikre gnidningsfri integration af data på tværs af produktplatforme og kildesystemer.

 

Vores udviklere har stor erfaring med best practices inden for event drevet systemarkitektur og samarbejder tæt med jeres interne specialister, så vi sikrer en forankring af de digitale forandringer internt i jeres organisation.

Digital integration

Integration af data på tværs af kildesystemer gør det muligt at målrette individualiseret content. 

 

Konsolideres data mellem forskellige traditionelt isolerede datakilder, får I et nuanceret indblik i, hvad der er kundens behov her og nu, så I kan levere en relevant og præcis respons.

 

Hos Nexus Ambition har vi nogle af Danmarks stærkeste system-specialister, som med en dyb faglig indsigt og viden kan binde jeres kildesystemer sammen.

Custom teknisk udvikling

Udvikling, tilpasning og implementering af standardapplikationer bidrager til en skræddersyet løsning, der er designet og konstrueret præcis, så den understøtter jeres forretning.

At tilpasse og konfigurere standardsoftware og -systemløsninger kræver imidlertid en overlegen indsigt i de tekniske udfordringer. Og netop dén grundlæggende kompetence møder I hos Nexus Ambition.

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik