;

Få styr på data

Når du samler dine data i et single customer view, kan du professionalisere og personalisere marketingindsatsen til unikke kunder og personer på tværs af platforme og kanaler.

 

 

Når du vil målrette og personalisere

Vi hjælper dig med at skabe et single customer view – nøglen til viden og personalisering.

 

Single customer view opnås, når du er i stand til at:

 

  • Indsamle og udnytte kundedata på tværs af alle systemer
  • Tracke hver kundes adfærd på tværs af kanaler og enheder
  • Udnytte disse kunde- og adfærdsdata til en forbedret customer experience på tværs af kontaktpunkter.

 

 

Overvej en CDP-løsning

I nogle tilfælde anvendes en CDP (customer data platform) til netop at samle data om kunderne – og til yderligere at tilføje beregnede variable, prædiktioner og 3. partsdata, som kan anvendes til segmentering, fx RFM-segmentering, prædiktive modeller og scoring (fx churn og CLV) samt demografiske variable.

 

Single customer view kan yderligere forfines med begrebet ’golden record’, hvor kundedubletter kan konsolideres, og de bedste stamdata kan udnyttes.

 

 

Udnyt Nexus Ambitions store erfaring

Vi hjælper dig med at etablere en CDP og herefter med at skabe single customer view.

 

Samling af data i single customer view gør det muligt at professionalisere og personalisere marketingindsatsen til unikke kunder og personer – på tværs af platforme og kanaler.

 

En sidegevinst er samtidig en langt bedre forudsætning for GDPR-compliance. Hvis en kunde ønsker dataindsigt, begærer sig slettet, eller trækker sine samtykker tilbage, giver single customer view øjeblikkelig besked om, hvilke kildesystemer kunden befinder sig i.

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik