;

Videoproduktion til alle platforme

En vigtig del af vores leverancer fra det kreative team er levende billeder. Om det er reklamefilm til TV2 eller videobannere til Facebook – så har de det til fælles, at billeder siger mere end 1000 ord og film skaber øget awareness og er den perfekte storyteller.

 

 

Fra danske- til internationale film

Vi udvikler både danske og internationale film og kan på bureauet både speake, redigere og producere en lang række større og mindre produktioner. Til større produktioner samarbejder vi med forskellige filmproduktionsselskaber helt afhængig af budget, formål, produktion og kunde.

Uanset hvor stor eller lille opgave vi definerer, er indholdet i vores produktioner er altid baseret på indsigt og et strategisk sigte for at sikre effektiv kommunikation, der skaber handling.

 

 

Video og animation, der skaber værdi

Sammen med vores kunder skaber vi kreative fortællinger, som skaber

relationer mellem brands og målgrupper
aktivering og involvering
resultater i form af adliking, kliks og konverteringer.

Du er som kunde altid en vigtig del af processen – fra den kreative udvikling og til den endelige produktion. Vores erfarne projektledere og kreative sikrer en strømlinet proces hvor både idé, budget og timeline holder.

 

 

Fra videobannere til explainers

Behovet for at sætte levende billeder til dine budskaber kan være meget forskellige, og det er de kreative virkemidler også.

Når vi arbejder med taktisk kommunikation, kan det være videobannere til sociale medier som med fokus på det gode tilbud, trækker klik til signup eller salg. Det kan også være explainervideoer, som behandler tungere emner, hvor billeder er med til at kommunikere dit budskab. Eller det kan være gennemgang af et emne, et produkt eller en service, hvor levende billeder eller animationer hjælper modtageren til at bedre at forstå dit budskab.

Vores services

Vores mere end 85 specialister udvikler og omsætter strategi, kundeoplevelser og teknologi til løsninger inden for alle digitale platforme. Med høj faglig indsigt arbejder vi med digitale forandringer, der skaber reel forskel og værdi for jeres forretning. Fra de første strategiske tanker om digital infrastruktur, til udvikling og aktivering af datadrevne kundeoplevelser.

Vores services accordion arrow

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik