;

Morning live premiere til 5 stjerner

Hvem vil ikke gerne starte arbejdsdagen med et par fede timer fyldt med nysgerrige spørgsmål, netværk og insights leveret af de digitale rockstars Rasmus Houlind - Omnichannel Marketing og Bo Sannung fra Agillic plus vores egen digitale stjerne Bo Reenberg?

 

Tak til de knap 30 dedikerede og nysgerrige Agillic-brugere, som skød dagen i gang på bedste vis – og som stemplede ind på vores første Morning live.

 

NexusOne Morning live er to timers videndeling og netværk. Om morgenen, så du kan komme videre på arbejde. Klogere og klar til at løse dagens udfordringer.

 

NexusOne Morning live er målrettet dig, der arbejder professionelt i det digitale space og ønsker at møde de skarpeste digitale hjerner. Vi dykker ned i aktuelle og relevante emner inden for fremtidens datadrevne forretninger. Og vi kombinerer faglige indsigter med konkrete og praktiske øvelser, tips og tricks.

 

Vil du med næste gang – så tilmeld dig vores nyhedsbrev 👇👇

Hold dig opdateret om aktuelle events og nyheder - Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra Nexus Ambition. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik